آشپزی - 6

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

تبلیغات

طرز تهیه چیکن استراگانف

طرز تهیه چیکن استراگانف

پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ. شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.

چند نکته ساده و مهم در خانه داری

چند نکته ساده و مهم در خانه داری

خانم های کدبانو روزانه چند ساعتی از روز خود را در آشپزخانه می‌گذرانند تا غذاهای مورد علاقه اعضای خانواده را تهیه کنند. نکاتی برای خانه داری بهتر اشاره شده است که خواندن آن را به همه کدبانو‌ها توصیه می‌کنیم.

 
آشنایی با ادویه های مناسب هر غذا

آشنایی با ادویه های مناسب هر غذا

ادویه جات یکی از اصلی و ضروری ترین مواد در پخت و پز محسوب می شوند. هر غذایی حداقل با یک یا دو ادویه، طعم دار می شود. حال تصور کنید اگر غذا بی عطر و طعم باشد! خوردنش واقعا غیرقابل تصور است.

 
نکاتی مهم برای خوش طعم شدن میگو و ماهی

نکاتی مهم برای خوش طعم شدن میگو و ماهی

قبل از طبخ میگو در پیاز های حلقه شده قرار دهید حداقل یک ساعت۲-در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه اضافه کنید تا بوی بد میگو از بین برود
 
استفاده های بهینه از مایکروویو

استفاده های بهینه از مایکروویو

برای یخ زدایی نان، شیرینی و همبرگر بهتر است آنها را داخل ظرف قابل استفاده در مایکروویو گذاشته و روی آن را بپوشانید. مواد غذایی یخ زدایی شده باید در کمترین مدت طبخ شوند.

 
این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید!!

این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید!!

مایکروویو یکی از پرمصرف ترین وسایل در آشپزخانه های امروزی است. برای گرم کردن برخی غذاها به دلیل نوع پخت اولیه آنها نباید از مایکروویو استفاده کرد.

 
در آشپزخانه تان مراقب این اشتباهات باشید

در آشپزخانه تان مراقب این اشتباهات باشید

برخی خانم‌ها در طول زندگی اشتباهاتی را در آشپزخانه انجام می‌دهند که خود از آن‌ها بی‌خبر هستند. در این مقاله سعی کرده ایم بزرگترین اشتباهات این چنینی را گردآوری کنیم.
 
سس ها چاشنی های محبوب غذاها

سس ها چاشنی های محبوب غذاها

سس یکی از چاشنی های محبوب غذاهاست که برای مزه ‌دارتر کردن غذا بکار می‌رود و در سراسر دنیا طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

این نوع چاشنی به تنهایی مورد استعمال قرار نمی گیرد و در حقیقت به صورت مایع و یا نیمه جامد برای افزودن طعمی هر چه دلچسب تر و ظاهری زیباتر به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

نکاتی برای خرید مرغ سالم

نکاتی برای خرید مرغ سالم

هر چند وقت یک بار درباره سلامت گوشت مرغ موجود در بازار شایعاتی به گوش می‌رسد که موجی از نگرانی مردم را به‌دنبال می‌آورد. این سوال مطرح می‌شود که چگونه می‌شود گوشت سالم و ناسالم را از روی ظاهرشان تمییز دهیم؟

 
طرز تهیه شامی نخودچی ویژه ماه مبارک رمضان

طرز تهیه شامی نخودچی ویژه ماه مبارک رمضان

گوشت چرخ کرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید . سپس روغن را داغ کرده و با ملاقه یا قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یک طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف طرف دیگر را سرخ می کنیم .

کیک خرما مخصوص ماه رمضان

کیک خرما مخصوص ماه رمضان

1. در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

طرز تهیه فالوده هایی سالم و سریع

طرز تهیه فالوده هایی سالم و سریع

این فالوده سالم و خوش طعم به یک چشم به هم زدن می تواند از هلو و شلیل و یا زردآلو درست شود.

تزئین سفره افطار

تزئین سفره افطار

برای تزئین حلوا‌ ، ابتدا آن را بصورت کپه در می‌آوریم و به آن مدل گل هشت برگ می‌دهیم. با استفاده از وسیله ای خاص به حلوا شکل می‌دهیم. حلوا را داخل قیف قرار می‌دهیم و بصورت گلبرگ روی حلوای تزئین شده‌، می‌ریزیم.


 برنج لقمه‌ای غذایی مقوی برای سحری

برنج لقمه‌ای غذایی مقوی برای سحری

برنج لقمه ای غذایی کامل و سیر کننده برای سحری روزه داران است که البته باید شب قبل پخته شود. این غذا برای افراد بی اشتهایی که صبحها تمایل به خوردن چیزی ندارند خیلی مناسب است.

 آش ماش بدون گوشت، سبک مخصوص افطار!

آش ماش بدون گوشت، سبک مخصوص افطار!

ماش و جو را از شب قبل خیس کنید، هویج و سیب زمینی و کلم برگ را ریز خورد کرده و گوجه ها را با کمی آّب مخلوط کنید، جو را جداگانه 1 ساعت بپزید بعد تمام این مواد به همراه ادویه ها را به جز گشنیز به مدت 1 ساعت بگذارید بپزند ، 15 دقیقه قبل از آماده شدن گشنیزها را اضافه کنید و به همراه روغن زیتون میل کنید.

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید