close
نازچت
طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی
loading...
آخرين ارسال هاي انجمن
عنوانپاسخبازدیدتوسط
1168mehran19
0101parastomag
1238aminmoin
1189aminmoin
0225parastomag
0301parastomag
0296paye2
کد مطلب: P1030 | تاريخ انتشار :22 / 01 / 1395
طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی
مجله اينترنتي پرستو

نان شکم پر یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های رسمی بسیار مناسب است. این بار نان شکم پر را با خمیر جادویی درست کرده و میهمانان را سورپرایز کنید.


مواد لازم برای نان شکم پر با خمیر جادویی :

گوشت چرخ کرده150 گرم
 رب گوجهیک قاشق غذاخوری‌
نمک و فلفلبه میزان لازم
 قارچ خرد‌ شده4 تا 5 عدد
جعفری خرد شده3 قاشق غذاخوری
پیاز داغ2 قاشق غذا‌خوری
روغنیک قاشق غذاخوری
زرده‌ تخم‌ مرغیک عدد
کره آب شده2 قاشق غذاخوری
ذرت و نخود پخته شدهنصف فنجان


مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی :

 آرد2 لیوان
 خمیر مایهیک قاشق غذاخوری
 تخم مرغیک‌ عدد
روغن 4 قاشق غذاخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
شکریک قاشق مرباخوری
شیر یا آب ولرمیک لیوان سر خالی


طرز تهیه خمیر جادویی :
پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.
سپس بقیه شکر، نمک، تخم مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.


خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید.
خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.


این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.
به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.

طرز تهیه نان شکم پر :
پیاز داغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید.
بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.
از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلیمتر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.


مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.
فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید.
حرارت لازم 180 درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

منبع : sara.jamejamonline.ir




اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

نويسنده : admin بازديد : 66 نظرات ()
تبلیغات


دیگر مطالب این بخش
ارسال نظر براي اين مطلب
نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

   

اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • تبلیغات


    بازار قیمت


    | ورود یا عضویت |