طرز تهیه سس انبه+ نکات تهیه سس انبه

طرز تهیه سس انبه+ نکات تهیه سس انبه

تازه ترین انتشار یافته ها
پیغام مدیر
از این که سایت ما را به عنوان سایت مورد نیاز خود انتخاب کرده اید متشکریم.

فروشگاه مد و لباس

theme-one-specialDay1   theme-one-specialDay2

تبلیغات

طرز تهیه سس انبه+ نکات تهیه سس انبه

مجله اينترنتي پرستو

سس انبه را میتوان برای یک تا دو ماه در یخچال نگه داری کرد

 

مواد لازم تهیه سس انبه:

پودر انبه یک قاشق غذا خوری پر
سرکه سفید 3/2 لیوان
آب نصف لیوان

 

آموزش طرز تهیه سس انبه با پودر انبه:

در ظرفی، پودر انبه را همراه سرکه سفید و نصف لیوان آب می ریزیم. بعد آن را باید خوب با قاشق بهم بزنید چون اگر حل نشده باشد بعد از حرارت دیدن دیگر حل نمی شود. در ضمن اگر مدت زمان بین همزدن تا روی حرارت گذاشتن زیاد باشد ته نشین می شد و دوباره باید سس انبه را هم بزنید.

 

وقتی خوب ( 3 تا 4 دقیقه) سس انبه را همزدید حالا آن را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب بهم بزنید تا جوش بیاید و کم کم غلیظ شود که حدودا 10 دقیقه طول می کشد. وقتی سس انبه مثل ماست رقیق شد از روی حرارت بردارید هنگامی که سرد شد غلیظ تر نیزمی شود. حالا سس انبه را در یخچال درون یک شیشه یا جا سسی نگهداری کنید برای یکی دو ماه هم می توانید سس انبه را نگهداری کنید و خراب نمی شود.

 

موارد استفاده از سس انبه:

سس انبه را با ساندویچ های گرم (مخصوصا همبرگر و سوسیس)، پیتزا، اسنک و .. مصرف میکنند.

 

نکته های طرز تهیه سس انبه:

هنگامی که سس انبه داخل یخچال نگهداری می شود باز هم غلیظ تر می شود. زمان تهیه سس انبه به این مساله دقت کنید.

 

 خواص داروئی انبه

موارد استفاده از سس انبه, درست كردن سس انبه, روش تهیه سس انبه, خواص داروئی انبه, طرز تهیه سس انبه, مواد لازم تهیه سس انبه, تهيه سس انبه, نکته های طرز تهیه سس انبه, آموزش سس انبه, طرز تهیه سس انبه با پودر انبه,تهیه بستنی,طرز تهیه بستنی,تهیه انواع بستنی,تهیه دسر,طرز تهیه دسر,تهیه بستنی وانیلی,طرز تهیه بستنی وانیلی,بستنی با انبه,بستنی با تزیین انبه,بستنی با پسته و انبه,دسر انبه بستنی

با انبه میتوان سس انبه خوشمزه ای را آماده کرد


انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است. انبه تقویت کننده قوای جنسی است. رنگ صورت را درخشان می‌کند. دهان را خوشبو می‌کند. ادرارآور است. یبوست را برطرف می‌کند. انبه تمیز کننده خون می‌باشد.

 

خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می‌برد. انبه حرارت بدن را کاهش می‌دهد و تب را پائین می‌آورد. برای رفع اسهال مفید است. خوردن انبه، سردرد، تنگی نفس و سرفه را از بین می‌برد. برای درمان بواسیر مفید است. عطش را برطرف می‌کند.

 

تهيه و كاربردهاي انبه
بهترين مصرف اين ميوه لذيذ خوردن آن به عنوان يك ميوه رسيده است. از انبه ها به علاوه سالادهاي ميوه خارق العاده تهيه مي شود ومي توان براي درست كردن يخمكها وبستني ها نيز خالص شوند. ميلك شيك ها ( مخلوط بستني با شير كاكائو)، آب ميوه، سس انبه, انواع مربا،ژله ،ترشي (با انبه ) خوراك خوشمزه اي را معمولاً آماده مي كنند.

 

منابع:

night-skin.com
sofrehkhune.com


بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی