طرز تهیه خورش فسنجان با به

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید |

تبلیغات

طرز تهیه خورش فسنجان با به

تاریخ انتشار : 03 / 06 / 1395
طرز تهیه خورش فسنجان با به
مجله اينترنتي پرستو

خورش فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. می توانید از انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت قلقلی و یا اردک استفاده کنید. یکی از این روش ها استفاده از به در این خورش است.

مواد لازم برای خورش فسنجان با به :

 پیاز ۱ عدد
 گردو۵۰۰ گرم
 مرغ۴ تکه
رب انار۴ قاشق غذاخوری
به۱ عدد
نمکبه میزان لازم
ادویهبه میزان لازم


طرز تهیه خورش فسنجان با به :
در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و گردو را در آن تفت دهید. ۲ لیوان آب در آن بریزید و بگذارید برای۱۲۰ دقیقه بپزد.

در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.

مرغ را به همراه رب انار به ترکیب گردو و پیاز اضافه کنید و بگذارید تا غذا جا بیافتد.
در نهایت به، نمک و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید.


نکاتی در مورد تهیه ی خورش فسنجان با به :
1- پیاز را ریز خرد کنید.
2- گردو را چرخ کنید.
3- پوست به ها را جدا کنید و آن را ورقه ورقه کنید. 

 

منبع : ashpazbashy.com


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید


گروه عاشقان اهل نت
به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید
X بستن تبلیغات
سامانه افزایش بازدید 24 آی پی
مطالب ویژه ماه محرم 96
دانلود گلچین مداحی شور مخصوص ماشین و ایستگاه های صلواتی