close
چت روم
طرز تهیه مایه ماکارونی و لازانیا

طرز تهیه مایه ماکارونی و لازانیا

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

اخبار سایت

توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.
با سپاس

دانلود نسخه جدید پوسته ایران موزیک مخصوص وردپرس



دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود نرم افزار مشاهده شبکه های اجتماعی برای اندروید

تبلیغات

طرز تهیه مایه ماکارونی و لازانیا

تاریخ انتشار : 03 / 06 / 1395
طرز تهیه مایه ماکارونی و لازانیا
مجله اينترنتي پرستو
توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.

مواد لازم برای مایه ماکارونی و لازانیا :

 گوشت گوسفندی چرخ شده ۲۰۰ گرم
 پیاز سرخ شده  ۱ عدد بزرگ
پودر سیر  نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین  ۱/۳ قاشق چایخوری
 رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
 فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد کوچک
 پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
 آبلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه مایه ماکارونی و لازانیا:
ابتدا پیاز را ریز خرد کرده، کمی تفت می دهیم.
در مرحله دوم از طرز تهیه ماکارونی، گوشت چرخ شده و فلفل دلمه ایی ریز خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که پخته شوند، تفت دهید.

نمک و فلفل و پودر دارچین و پودر سیر و رب گوجه فرنگی را در این مرحله به مواد مرحله ۲ اضافه کنید و مجددا کمی تفت دهید.

مقداری آبلیمو به مخلوط درست کرده اضافه کنید و مایه را از روی حرارت بردارید. مایه ماکارونی آماده است.

مقداری آب به همراه مقداری روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار داده و اجازه دهید تا به جوش آید.

ماکارونی های خشک را داخل آب در حال جوش بریزید و زمانی که رشته ها کمی نرم شدند، آن ها را با آب سرد آبکشی نمایید.

از سیب زمینی حلقه شده می توانید به عنوان ته دیگ استفاده کرده و با یک لایه ماکارونی و یک لایه مایه، قابلمه را پر کنید.

به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه ماکارونی را دم کنید.
بعد از پخت، به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی کمی خنک شود. ماکارونی آماده سرو است.

آیا می دانستید که:
برای طبخ ماکارونی مایه های مختلفی را می توان آماده کرد. همچنین در کشورهای متفاوت مایه های ماکارونی متفاوتی تهیه می شود. برای خوشمزه تر شدن انواع ماکارونی می توانید از دم کرده زعفران قبل از دم کردن ماکارونی استفاده کنید.

این محصول به عنوان یک خوراک مکمل جهت تهیه ماکارونی، لازانیا، رول بادمجان، شکم پر بادمجان، کتلت سوسیس- سیب زمینی، خوراک چیلی، رولت سیب زمینی - گوشت چرخ کرده و سوفله سیب زمینی- گوشت چرخ کرده مورد استفاده قرار می گیرد.

لطفاً از مصرف کنسروهایی که تغییر رنگ و بو دارند خودداری کنید و در صورت مشاهده ی تورم در قوطی کنسرو از مصرف آن اجتناب کنید. این محصول جهت مصرف افرادی که به سویا حساسیت دارند مناسب نمی باشد.

روش نگهداری کنسرو مایه ماکارونی و لازانیا:
در جای خشک و خنک نگهداری شود. لطفاً برای حفظ کیفیت پس از باز کردن باقیمانده ی محتوی قوطی را در ظروف شیشه ای یا پلاستیکی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع : nazkhatoon.net


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید


نویسنده :
تعداد بازديد : 145

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید