طرز تهیه خورش قیمه قارچ

جدیدترین مطالب
پیغام مدیر
به وب سایت مجله پرستو خوش آمدید.شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید.

تبلیغات

طرز تهیه خورش قیمه قارچ

تاریخ انتشار : 21 / 10 / 1395
طرز تهیه خورش قیمه قارچ
مجله اينترنتي پرستو

مواد لازم برای خورش قیمه قارچ :

پیاز متوسط  ۱ عدد
 لپه۲۵۰ گرم 
قارچ  ۳۰۰ -۲۵۰ گرم
 روغن ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
آب گوشت۱ پیمانه
زعفران دم کرده۱ قاشق سوپخوری
سیب زمینی درشت۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
دارچین۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خورش قیمه قارچ :

پیاز را پوست کنده، نگینی خرد کنید. در قابلمه ای مناسب روغن ریخته، روی حرارت بگذارید و پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شود. لپه را به پیاز داغ بیفزایید. حالا زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و همراه مواد تفت دهید. یک پیمانه آب یا اگر رسما گیاهخوار نیستید، آب گوشت را به قابلمه اضافه کرده، در آن را ببندید تا با حرارت ملایم لپه بپزد. قارچ ها را بشویید و اگر درشت بود، به چهار قسمت برش بزنید. قارچ را هم به بقیه مواد بیفزایید.

 

سیب زمینی را خلالی خرد کنید. آنها را در روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. وقتی از پخت لپه مطمئن شدید، رب را در مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه نمک به خورش بیفزایید. مقداری سیب زمینی سرخ شده را برای تزئین بردارید و بقیه را به خورش اضافه کنید. حالا دارچین و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش مزه دار شود.

 


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی


گروه عاشقان اهل نت
به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید
X بستن تبلیغات
سامانه افزایش بازدید 24 آی پی