close
چت روم
طرز تهیه پرده پلو

طرز تهیه پرده پلو

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

اخبار سایت

توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.
با سپاس

دانلود نسخه جدید پوسته ایران موزیک مخصوص وردپرس



دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود نرم افزار مشاهده شبکه های اجتماعی برای اندروید

تبلیغات

طرز تهیه پرده پلو

تاریخ انتشار : 10 / 03 / 1396
طرز تهیه پرده پلو
مجله اينترنتي پرستو
توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه پرده پلو :

مغز بادام   1 فنجان
 كشمش پلويى  1 فنجان
 برنج 3 فنجان 
کره  100 گرم 
ران مرغ 2 عدد یا گوشت گوسفند
دارچين 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
ادويه پلويى 1 قاشق چایخوری
برگ بو 1 عدد

 

مواد لازم خمير پرده پلو :

تخم مرغ  2 عدد 
 ماست  2 قاشق غذاخوری
 روغن زيتون 1/2 استكان 
 نمک 1 قاشق مرباخوری 
بكينگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد 1 ليوان يا بيشتر تا جايى كه خمير اندازه بشود 

 

طرز تهیه پرده پلو :

ابتدا مرغ را با نمک و برگ بو و 3-2 ليوان آب می گذاريم بپزد و بعد از پخت از آب خارج كرده و گوشت را از استخوان جدا كرده و گوشتش را خرد می كنيم و كنار می گذاريم.

برنج را شسته و با كمى نمک خيس می كنيم.

 

بادام ها را در آبجوش ريخته و پوستشان را می كنيم.

در تابه اى كره را انداخته بادام ها را تفت می دهيم و بعد كشمش ها را شسته و به بادام ها اضافه می كنيم.

 

آب برنج را خالى كرده و به بادام ها اضافه كرده و تفت می دهيم بعد 3 پيمانه آب مرغ را اضافه می كنيم و نمک و فلفل و ادويه ها را می ريزيم می گذاريم بجوشد تا آب آن كشيده شود در آخر مرغ ها را هم اضافه می كنيم و كوتاه دم می گذاريم بدون اينكه ته ديگ ببندد.

 

در اين فاصله در ظرف بزرگى تخم مرغ ها و ماست و روغن و نمک ريخته و با همزن هم می زنيم و بعد آرد و بكينگ پودر را اضافه می كنيم در آخر ترد را قاشق قاشق اضافه می کنيم تا يک خمير لطيف به دست بياید.

 

بعد خمير را روى ميز كار آرد پاشى كرده و با وردنه باز می كنيم يک قالب گرد ساده و وسط خالى را كاملاً با كره چرب می كنيم بعد يک مقدار از بادام ها را كه كنار گذاشتيم در قالب می چينيم و قالب را ١٥ دقيقه در فريزر قرار می دهيم تا بادام ها خوب سفت بشوند و موقع خمير انداختن جدا نشوند.

 

بعد خمير را كه باز كرديم آرام در قالب می اندازيم و پلوى آماده را داخل آن می ريزيم بعد اضافى خمير را روى پلو می اندازيم و در فر 170 درجه 30 تا 45 دقيقه قرار می دهيم تا روى نان برشته شود.

 


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید


نویسنده :
تعداد بازديد : 112

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید