close
نازچت
طرز تهیه بورک برنج و مرغ
loading...
آخرين ارسال هاي انجمن
عنوانپاسخبازدیدتوسط
1169mehran19
0101parastomag
1240aminmoin
1190aminmoin
0226parastomag
0302parastomag
0296paye2
کد مطلب: P2684 | تاريخ انتشار :10 / 03 / 1396
طرز تهیه بورک برنج و مرغ
مجله اينترنتي پرستو

مدت زمان آماده‌سازی مواد: 20 دقیقه

مدت زمان پخت:  1:25 دقیقه

مواد مورد نیاز برای: 16 عدد

 

 برنجیک و یک دوم پیمانه 
 سینه مرغ نصف یک عدد
 نعنا تازه (ساطوری شده)یک دوم پیمانه 
 جعفری (ساطوری‌شده) 1 پیمانه
نمک وفلفلبه میزان لازم
سفیده تخم مرغ1 عدد
خمیر یوفکا مثلثیبه میزان لازم
تخم مرغ2 عدد
پودر سوخاریبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

 

روش پخت بورک برنج و مرغ :

برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.

داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

 

هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش 1 قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.

رول های آماده را ابتدا درون تخم‌مرغ (با چنگال در حد مخلوط‌ شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

 

منبع : masterchefmag.com




اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

نويسنده : admin بازديد : 32 نظرات ()
تبلیغات


دیگر مطالب این بخش
ارسال نظر براي اين مطلب
نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

   

اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • تبلیغات


    بازار قیمت


    | ورود یا عضویت |