close
چت روم
چیزکیک انبه و شکلات سفید

چیزکیک انبه و شکلات سفید

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

اخبار سایت

توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.
با سپاس

دانلود نسخه جدید پوسته ایران موزیک مخصوص وردپرس



دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود نرم افزار مشاهده شبکه های اجتماعی برای اندروید

تبلیغات

چیزکیک انبه و شکلات سفید

تاریخ انتشار : 26 / 07 / 1396
چیزکیک انبه و شکلات سفید
مجله اينترنتي پرستو
توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.

اگر به دنبال یک دسر خاص و خوشمزه می گردید، پیشنهاد می کنیم این چیزکیک را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای چیزکیک انبه و شکلات سفید :

 بیسکویت شکلاتی  100 گرم
 کره (ذوب شده)  65 گرم
 انبه 2 عدد 
 شکر  110 گرم
شکلات سفید 200 گرم
خامه صبحانه 300 گرم
پنیر خامه ای 500 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب 60 میلی لیتر

 

طرز تهیه چیزکیک انبه و شکلات سفید :

ابتدا بیسکویت را توسط دستگاه غذاساز یا خردکن کاملا پودر نمایید سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.

 

مخلوط بیسکویت و کره را کف قالب کمربندی به قطر 20 سانتی متر پرس کنید و قالب را در یخچال قرار دهید تا کراست چیز کیک سفت شود.

 

پودر ژلاتین را به روی 60 میلی لیتر آب سرد پاشیده و اجازه دهید به روش بن ماری یا از طریق مایکروفر حل شود.

 

پنیر خامه ای و شکر را توسط همزن برقی بزنید. سپس شکلات سفید ذوب شده (خنک شده باشد) و خامه صبحانه را نیز اضافه کنید و مواد را در حدی که یکدست شود مخلوط کنید. حال نیمی از مواد پنیری را بر روی بیسکویت ها ریخته، در این بین یک عدد میوه انبه را به صورت نگینی خرد کنید و تکه های میوه را به روی لایه پنیری بریزید.

 

سپس مابقی مواد پنیری را نیز ریخته، سطح چیزکیک را صاف نمایید. روی قالب را توسط سلفون کاور کنید و در یخچال قرار دهید. بهتر است چیزکیک به مدت یک شبانه روز در یخچال بماند تا کامل بسته شود و آماده سرو گردد.

 

در نهایت نیز می توانید با تکه های نگینی انبه آن را تزیین کنید.

 

نکته برای تهیه چیز کیک انبه و شکلات :

دقت کنید که تمامی مواد از قبیل پنیرخامه ای و خامه صبحانه و انبه باید به دمای محیط رسیده باشند در غیر این صورت وقتی ژلاتین یا شکلات مذاب را اضافه می کنید سریع بسته می شوند و به صورت تکه های کوچک و سفت درون چیزکیک باقی می مانند.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir




اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید


نویسنده :
تعداد بازديد : 115

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید