طرز تهیه تارت لیمو

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

تبلیغات

طرز تهیه تارت لیمو

تاریخ انتشار : 26 / 07 / 1396
طرز تهیه تارت لیمو
مجله اينترنتي پرستو

تارت لیمو یک ایده جالب برای تهیه یک دسرجدید و خوشمزه است که به راحتی درست می شود.

 

مواد لازم برای تارت لیمو :

 آرد سفید (الک شده) یک و یک چهارم پیمانه
 شکر ریز یک چهارم پیمانه
 پودر بادام زمینییک چهارم پیمانه 
 کره سرد (خرد شده) یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ1 عدد
پودر قندبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

 

مواد مورد نیاز برای رویه تارت لیمو :

 تخم مرغ 5 عدد
 خامه صبحانه 1 پیمانه
 آب لیموترش یک دوم پیمانه
 شکر ریز سه چهارم پیمانه
پوست لیموترش (رنده شده)1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه تارت لیمو :

آرد، شکر و پودر بادام زمینی را درون ظرفی بریزید و به کمک نوک انگشت کره را با آرد مخلوط کنید، سپس زرده تخم مرغ را به آن بیفزایید و با نوک انگشت خوب ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود.

 

خمیر آماده شده را در نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

 

قالب مخصوص تارت کوچک تک نفره (یا بزرگ) را با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب کرده و آردپاشی کنید.

 

با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 4 میلی متر به شکل گرد باز کرده و در قالب تارت بگذارید. سپس به وسیله انگشت کناره های آن را منظم کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده، یک کاغذ روغنی روی آن بگذارید و مقداری حبوبات روی آن بریزید تا پف نکند.

 

قالب تارت را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بگذارید.

 

قالب را از فر خارج کنید، حبوبات و کاغذ روغنی را از روی تارت بردارید و مجدد 10 دقیقه در فر بگذارید.

 

برای تهیه مواد رویه: 

تخم مرغ را درون ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. بعد پوست لیموترش، آب لیموترش، شکر و خامه صبحانه را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه صاف شود.

 

مواد رویه را روی تارت بریزید و آن را مجدد در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا پخته شود.

 

تارت را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. بعد آن را از قالب جدا کرده و مقداری پودر قند روی آن بریزید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

 

منبع : masterchefmag.com


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید