close
چت روم
طرز تهیه پاناکوتای خرما

طرز تهیه پاناکوتای خرما

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

تبلیغات

نسخه جدید پوسته ایران موزیک مخصوص وردپرس




تبلیغات

طرز تهیه پاناکوتای خرما

تاریخ انتشار : 26 / 07 / 1396
طرز تهیه پاناکوتای خرما
مجله اينترنتي پرستو

این دسر، خيلى خوشمزه و لطيف است و ارزش درست کردن را دارد.

 

مواد لازم برای پاناکوتای خرما :

 خرما17 عدد 
 شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل 2 قاشق سوپخوری 
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری 
شکلات تلخ خرد کرده70 گرم
خامه صبحانه200 گرم
پودر ژلاتین1 قاشق سوپخوری
وانیلینیک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئینبه میزان لازم

 

مراحل تهیه پاناکوتای خرما : 

هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

 

آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

 

حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

 

اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید. 

 

منبع : shooroshirin.ir




اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید


نویسنده :
تعداد بازديد : 116

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید