جمعه 30 اردیبهشت 1401
نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملای
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
جای تبلیغات شما
پنل کاربری
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 4836
  • کل نظرات : 71
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 22
  • افراد آنلاین : 2
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 485
  • گوگل امروز : 12
  • آی پی امروز : 232
  • بازدید دیروز : 1,532
  • گوگل دیروز : 32
  • آی پی دیروز : 463
  • بازدید هفتگی : 11,925
  • بازدید ماهانه : 61,271
  • بازدید سالانه : 525,903
  • بازدید کل : 8,855,885
  • اطلاعات
  • امروز : جمعه 30 اردیبهشت 1401
  • آی پی شما : 34.204.174.110
  • مرورگر شما :
اتاق آرزو
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
نظر سنجی
شما دوست دارید ما مجله رو به چه صورتی آپدیت کنیم؟






نظر سنجی
به نظر شما بیشتر به چه موضوعاتی بپردازیم؟











خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه مسقطی انار به روش دیگر مناسب یلدا
  • تعداد بازدید : 661
  • طرز تهیه مسقطی انار به روش دیگر مناسب یلدا

    مواد لازم برای مسقطی انار :

     شکر 400 گرم 
     نشاسته 8 قاشق غذاخوری 
     گلاب  100 میلی لیتر
     آب انار 4 لیوان 
    کره 40 گرم
    دانه انار به مقدار لازم

     

    طرز تهیه مسقطی انار :

    نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.

     

    مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

     

    مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]