اپل "جاسوس" خواب می‌شود

آخرین مطالب

تبلیغات

وبمستران هوشمند

اپل "جاسوس" خواب می‌شود

اپل
شرکت "اپل" به تازگی پتنت جدیدی را به ثبت رسانده است که مربوط به یک سیستم نظارت بر خواب است و با داشتن حسگر و دوربین، به کاربران اجازه می‌دهد که خواب خوبی داشته باشند. 

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، شرکت "اپل" با ارائه آخرین پتنت خود در نظر دارد یک سیستم درست کند که مجهز به حسگرهای عجیبی است که روی خواب افراد نظارت می‌کنند.

 

این سیستم نظارت بر خواب که حاوی چند حسگر خواهد بود، دارای یک دوربین است که از بالای سر افراد، چرت زدن آنها را تحلیل می‌کند.

 

بنابر اعلام اپل، این سیستم عجیب و غریب می‌تواند به افراد کمک کند که راحت‌تر و بهتر بخوابند و همچنین مسائل پنهانی سلامتی آنها نیز برطرف می‌شود.

 

دراین پتنت که اداره "ثبت اختراع و نشان تجاری آمریکا" در هفته جاری آن را منتشر کرده است، تختخواب و ملحفه می‌تواند به یک صفحه کنترل لمسی وصل شود.

 

صفحه نمایش این سیستم می‌تواند ضربان قلب، میزان تنفس و دمای بدن کاربران را به نمایش بگذارد.

 

 اخبار تکنولوژی ,خبرهای تکنولوژی,اپل

همچنین می‌تواند نکاتی درباره یک خواب بهتر به کاربر ارائه دهد.

 

در این پتنت ۵۳ حسگر با خواص "پیزو"(piezo) یا بار الکتریکی روی یک پوشش قرار گرفته است که می‌توانند سیگنال‌های متعددی را تولید کنند.

 

این به این معنا است که این سیگنال‌ها علائم حیاتی کاربر را با استفاده از داده‌های حاصل از چند نقطه از بدن کاربر تجزیه و تحلیل می‌کنند.

 

اپل اظهار داشته که اطلاعات شخصی کاربران بدون رضایت آنها به اشتراک گذاشته نمی‌شود.

 

تاکنون اپل پتنت‌های زیادی را به ثبت رسانده است ولی مشخص نیست که آیا این پتنت‌ها به مرحله تولید هم می‌رسند یا خیر؟

 


پیامک تبلیغاتی

تبلیغات متنی


تعداد بازديد : 836
اطلاعات بیشتر

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب

کد امنیتی رفرش