تغذیه

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید |

تبلیغات

۵ گزینه غذایی به ظاهر سالم، اما مضر!

۵ گزینه غذایی به ظاهر سالم، اما مضر!

برخی غذاها تنها هاله ای از سلامتی را به دنبال دارند ولی افراط در مصرف آنها می تواند بلای یک رژیم غذایی سالم باشد.

اینطور ثابت شده که ۵ نوع غذا که تا به حال به عنوان گزینه های مفید شناخته می شدند، مضرات مخصوص خود را هم دارند:

چرا برخی مواد غذایی موجب سرطان می‌شوند؟

چرا برخی مواد غذایی موجب سرطان می‌شوند؟

ما می دانیم که رژیم غذایی یکی از عوامل اصلی تاثیرگذار در خطر ابتلا به سرطان محسوب می شود. در حقیقت، دانشمندان بر این باورند که ابتلا به 30 درصد از تمام سرطان ها می تواند از طریق تغذیه مناسب قابل پیشگیری باشد.

 
آنچه با مصرف تخم مرغ در بدن رخ می‌دهد

آنچه با مصرف تخم مرغ در بدن رخ می‌دهد

مصرف تخم مرغ یکی از ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین روش ها برای دریافت پروتئین مورد نیاز بدن محسوب می شود. هر تخم مرغ حدود 85 کالری و 7 گرم پروتئین دارد و افزون بر تامین پروتئین روزانه می تواند به بهبود سلامت انسان نیز کمک کند.

 
این ۶ ماده غذایی پرکالری را با خیال راحت بخورید

این ۶ ماده غذایی پرکالری را با خیال راحت بخورید

اگرچه اجتناب از مصرف غذاهای پرکالری یک حرکت کلیدی برای کمک به رسیدن به اهداف کاهش وزن است، اما مراقب باشید؛ چون برخی مواد غذایی اگرچه کالری بالایی دارند، مصرف آنها برای شما ضروری است.

 
غذاهای مفید برای بانوان

غذاهای مفید برای بانوان

بیشتر نیازهای تغذیه ای بین زنان و مردان مشترک است. اما زنان بدن های پیچیده تر و نیاز های متفاوت تری دارند.

بانوان بیشتر دستخوش تغییرات هورمونی هستند، بیشتر از مردان امکان افسرده شدن دارند، در طول زندگی با یائسگی و تغییرات ناشی از آن روبرو می شوند و در صورتی که بچه دار شوند بدنشان نیازهای به کل متفاوتی خواهد داشت.

موارد زیر غذاهای مفید برای بانوان هستند که خانم ها باید در رژیم روزانه شان بگنجانند.

میوه هایی که یک وعده غذایی کامل هستند

میوه هایی که یک وعده غذایی کامل هستند

میوه‌ها و سبزیجات دارای خواص درمانی برای بدن هستند، اما برخی میوه ها خواص درمانی و سلامتی بیشتری دارند و می‌توان از آنها به عنوان یک تامین کننده مواد مغذی مورد نیاز بدن استفاده کرد.

 
آشنایی با مواد غذایی مضر برای بدن

آشنایی با مواد غذایی مضر برای بدن

در این گزارش 5 خوراکی که بلافاصله آن را باید کنار بگذارید تا سلامتی تان تضمین شود را به شما معرفی کرده ایم.

 
افزایش جذب آهن غذا

افزایش جذب آهن غذا

آهن یک ماده معدنی ضروری است که بدن انسان برای ارائه عملکرد درست به آن نیاز دارد. از این رو، دریافت آهن به میزان کافی از رژیم غذایی روزانه اهمیت دارد.

 
خوراکی هایی که باعث تپش قلب می شوند

خوراکی هایی که باعث تپش قلب می شوند

نرخ ضربان قلب (تعداد دفعاتی که قلب در یک دقیقه می زند) تحت تاثیر عوامل بسیار و از جمله رژیم غذایی، مقدار تحرک، حالت ذهنی و احساسی و داروهای مصرفی است.

 
پرکالری‌هایی برای کاهش وزن!

پرکالری‌هایی برای کاهش وزن!

قانون پایه برای کاهش وزن شامل میزان کالری های دریافتی کمتر در مقایسه با کالری های سوزانده شده است. و در شرایطی که ممکن است برای کاهش کیلوهای اضافه یک کسری کالری ایجاد کنید، این به معنای آن نیست که باید رژیم غذایی خود را تنها بر اساس اعداد شکل دهید.

 
همه چیز درباره ویتامین بی دو (B2)

همه چیز درباره ویتامین بی دو (B2)

ویتامین B2 یا همان ریبوفلاوین یکی از هشت ویتامین B ای است که برای سلامت انسان ها ضروری است. می توان این ویتامین را در غلات، گیاهان و محصولات لبنی پیدا کرد. ویتامین B2 برای تجزیه اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی، جذب سایر مواد مغذی و نگهداری بافت ها ضروری است. همانطور که می دانید ویتامین B2 یک ویتامین محلول در آب است و به همین خاطر در آب حل می شود. همه ویتامین ها محلول در آب یا محلول در چربی هستند.

 
20 فرمان تغذیه در ماه رمضان

20 فرمان تغذیه در ماه رمضان

*هنگام افطار از آغاز كردن تغذیه با آب سرد،نوشابه و مانند اینها جدا خودداری كنید.به جای آب سرد كمی آب گرم یا چای میل كنید.


*افطار را با خوردن خرما،كشمش،عسل و به‌‌طور كلی با یك قند طبیعی آغاز كنید.به این ترتیب اشتها كنترل می‌شود و زیاده‌خوری كم‌تر پیش می‌آید.

باید و نباید های نوشیدنی های ماه رمضان

باید و نباید های نوشیدنی های ماه رمضان

کارشناسان تغذیه با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به روزه داران توصیه می کنند،نوشیدنی های مخصوص ماه رمضان را مصرف کنند مانند شربت آبلیمو، خاکشیر، تخم شربتی،کاسنی ،سکنجبین و بیدمشک می تواند به کاهش تشنگی و عطش در ماه مبارک رمضان کمک کند.

 
آشنایی با 13 خاصیت کلروفیل؛ دلیل سبزیِ سبزی ها

آشنایی با 13 خاصیت کلروفیل؛ دلیل سبزیِ سبزی ها

شاید شما هم نکات زیادی درباره اهمیت انواع سبزی‌ها، خصوصاً سبزی‌های دارای برگ سبز تیره، شنیده باشید. این سبزی‌ها از منظرهای مختلف، مواد غذایی کامل و بی‌نظیری محسوب می‌شوند و بخش اصلی اهمیت خودشان را به کلروفیل مدیون هستند.

 

کلروفیل، نوعی رنگدانه سبز است که نقش مهمی در عمل فتوسنتز بر عهده دارد. اما نکته مهم‌تر این است که کلروفیل، فواید زیادی نیز به بدن ما می‌رساند.

۱۰ دلیلی که می‌گوید چرا شکر خطرناک است

۱۰ دلیلی که می‌گوید چرا شکر خطرناک است

شکری که ما اکنون مصرف می‌کنیم ماده‌ی تصفیه‌شده‌ای است که در کارخانه تمام ویتامین‌ها، پروتئین و آنزیم‌های آن جدا می‌شود و به‌صورت ماده‌ی غلیظ پودری درمی‌آید که مصرف آن نه تنها سودی ندارد بلکه مضر هم خواهد بود.

 

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید