آموزش غذاهای ایرانی

loading...
آخرين ارسال هاي انجمن
عنوانپاسخبازدیدتوسط
097parastomag
1180aminmoin
1126aminmoin
0171parastomag
0244parastomag
0240paye2
مطالب جدید و خواندنی

ابتدا شیر سرد را در  قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد در شیر سرد حل شود. مواد را روی حرارت  ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا آرد برنج در شیر گلوله گلوله نشود.

 
admin بازديد : 1210 / 03 / 1396 زمان : نظرات ()

ابتدا دو و نیم پیمانه برنج را شستم و با نمک خیس کردم به مدت زمان یک ساعت کنار گذاشتم. پیاز را خرد کرده همراه گوشت با کمی روغن مایع وکره تفت دادم ادویه شامل زردچوبه یک قاشق چای خوری، فلفل سیاه و فلفل قرمز دوست داشتید می توانید نریزید. هل، درسته و چوب دارچین...

admin بازديد : 1110 / 03 / 1396 زمان : نظرات ()

برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند و ...

admin بازديد : 910 / 03 / 1396 زمان : نظرات ()
سیب زمینی را آب­پز کرده، سپس آن را پوست کنده و ریز رنده کنید.
قابلمه ­ای را تا نیمه پر از آب کرده، روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. سپس ورمیشل را داخل آن ریخته و بگذارید تا کمی نرم شود. سپس آبکش کنید.
admin بازديد : 910 / 03 / 1396 زمان : نظرات ()

ابتدا مرغ را با نمک و برگ بو و 3-2 ليوان آب می گذاريم بپزد و بعد از پخت از آب خارج كرده و گوشت را از استخوان جدا كرده و گوشتش را خرد می كنيم و كنار می گذاريم.

برنج را شسته و با كمى نمک خيس می كنيم.

admin بازديد : 910 / 03 / 1396 زمان : نظرات ()

پیاز را نگینی خرد می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شود. زردچوبه و گوشت و نمک و ادویه و فلفل را اضافه می کنیم. وقتی خوب گوشت تفت خورد، زرشک شسته شده را اضافه می کنیم و در آخر، جعفری را می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم.

 
admin بازديد : 1510 / 02 / 1396 زمان : نظرات ()

این معجون مقوی را هر 8 ساعت یکبار مصرف کنید. برای بچه ها یک قاشق مرباخوری و برای بزرگترها یک قاشق غذاخوری این مخلوط یک معجون فوق العاده برای درمان کم خونی، بی حالی و بی حسی بدن و درمان تيروئيد استفاده می شود.

 
admin بازديد : 5821 / 10 / 1395 زمان : نظرات ()

* ادویه ها شامل : پاپریکا ، نمک فلفل ، تخم گشنیز ،آویشن، ادویه گوجه و فلفل و هر چیزی که دوست دارید به مقدار لازم 

 

* پودر سوخاری ( من از ترکیب پانکو و پودر سوخاری معمولی استفاده کردم)

* ادویه ها شامل : پاپریکا ، نمک فلفل ، تخم گشنیز ،آویشن، ادویه گوجه و فلفل و هر چیزی که دوست دارید به مقدار لازم 

 

* پودر سوخاری ( من از ترکیب پانکو و پودر سوخاری معمولی استفاده کردم)

admin بازديد : 7121 / 10 / 1395 زمان : نظرات ()

پیاز را پوست کنده، نگینی خرد کنید. در قابلمه ای مناسب روغن ریخته، روی حرارت بگذارید و پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شود. لپه را به پیاز داغ بیفزایید. حالا زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و همراه مواد تفت دهید. یک پیمانه آب یا اگر رسما گیاهخوار نیستید، آب گوشت را به قابلمه اضافه کرده، در آن را ببندید تا با حرارت ملایم لپه بپزد. قارچ ها را بشویید و اگر درشت بود، به چهار قسمت برش بزنید. قارچ را هم به بقیه مواد بیفزایید.

 
admin بازديد : 4721 / 10 / 1395 زمان : نظرات ()

ته چین یکی از غذاهای نسبتا جدید است که طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرده است. درست کردن آن نیاز دارد چند ریزه کاری را بلد باشیم. مثلا یکی از نکات مهم در پخت آن این است که بتوانیم بوی تخم مرغ را از بین ببریم. در این مطلب ته چینی را به شما آموزش می دهیم که در آن از تخم مرغ استفاده نشده است و بنابراین دیگر نگران بوی تخم مرغ داخل ته چین خود نباشید.

 
admin بازديد : 3221 / 10 / 1395 زمان : نظرات ()

ابتدا پیاز خرد شده را در تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود. فلفل دلمه ای نگینی را تفت می دهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در قابلمه ای پر آب لازانیاها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

 
admin بازديد : 3621 / 10 / 1395 زمان : نظرات ()
تبلیغات


تعداد صفحات : 3

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

   

تبلیغات


اطلاعات کاربري
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشي رمز عبور؟
  • بازار قیمت