close
دانلود آهنگ جدید
پایین آمدن فشار خونتان با سالاد ترخون

پایین آمدن فشار خونتان با سالاد ترخون

تازه ترین انتشار یافته ها
پیغام مدیر
از این که سایت ما را به عنوان سایت مورد نیاز خود انتخاب کرده اید متشکریم.

فروشگاه مد و لباس

theme-one-specialDay1   theme-one-specialDay2

تبلیغات

پایین آمدن فشار خونتان با سالاد ترخون

پایین آمدن فشار خونتان با سالاد ترخون
مجله اينترنتي پرستو

ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

 

مواد لازم برای سالاد ترخون :

 عدس 250 گرم 
 سیر (له شده) 1 حبه 
ترخون (خرد شده)  2 قاشق سوپخوری 
 پنیر خامه ای 4 قاشق سوپخوری 
خامه 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده) 2 عدد
زیتون سیاه (خرد شده) 50 گرم
جعفری (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) 1 عدد
سس خردل (یا دانه خردل) 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

روش پخت سالاد ترخون :

عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

 

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

 

پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

 

گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه سرآشپز - bartarinha.ir




بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی