طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

آخرین مطالب

تبلیغات

وبمستران هوشمند

طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

طرز

سوپ جو قرمز از ساده ترین نوع سوپ جو میباشد

 

سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است. این نوع از سوپ جو یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ جو خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

عکس مواد لازم سوپ جو:

سوپ جو ,طرز تهیه سوپ جو ,روش تهیه سوپ جو ,طرز پخت سوپ جو ,آموزش پخت سوپ جو ,مواد لازم برای سوپ جو ,سوپ جو خوشمزه ,دستور پخت سوپ جو ,زمان پخت سوپ جو ,انواع سوپ,طرز تهیه سوپ شیر,سوپ جو با شیر,طرز تهیه سوپ جو با شیر,روش تهیه سوپ جو با شیر,طرز پخت سوپ جو با شیر,آموزش پخت سوپ جو با شیر,مواد لازم برای سوپ جو با شیر,سوپ جو با شیر خوشمزه,دستور پخت سوپ جو با شیر,زمان پخت سوپ جو با شیر,معرفی, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, طرز تهیه سوپ جو با شیر, سوپ جو و گوشت گاو, طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو, مواد اولیه سوپ جو و گوشت گاو, مواد لازم سوپ جو و گوشت گاو, دستور پخت سوپ جو و گوشت گاو, یک سوپ راحت و خوشمزه, آموزش انواع سوپ,طرز تهیه انواع سوپ,سوپ جو با سس سفید,آموزش تهیه سوپ جو +انواع سوپ جو

هویج نگینی خرد شده برای سوپ جو مناسب‌تر است

 

 مواد لازم برای تهیه سوپ جو:

 مرغ  نصف سینه
 جو پوست کنده  0.5 کیلوگرم
 جو پرک  1 پیمانه
 قارچ 0.5 کیلوگرم
هویج 0.5 کیلوگرم
پیاز 2 عدد بزرگ
جعفری و گشنیز 1 پیمانه
رب 1 قشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم

 
طرز تهیه سوپ جو:
جوی پوست کنده و جو پرک را پاک کنید و بشویید. چندین ساعت و یا از شب تا صبح آن را خیس کنید.

یک پیاز کوچک را نگینی ریز خرد کنید و با نصف سینه ی مرغ، کمی نمک و ادویه ی کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود. پس از آب پز شدن، مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

 

دو پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کنید و با کمی نمک سرخ کنید تا طلایی شود. قارچ را نگینی ریز خرد کنید و با یک قاشق آبلیمو روی حرارت بگذارید. قارچ ابتدا آب می اندازد و زمانی که آب آن خشک شد از روی حرارت بردارید. هویج را رنده کنید نوعی رنده که خلال خلال نازک شود.

اگر سبزی تازه استفاده کنید بهتر است جعفری و گشنیز را بشویید و ریز خرد کنید. در غیر این صورت می توانید از سبزی خشک شده استفاده کنید.

پیاز داغ، جوی خیس شده با همان آبی که خیس کرده اید، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده، سبزی خرد شده را با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا تمامی مواد سوپ جو جا بیفتد. جا افتادن سوپ جو به گونه ای است که مواد و آب از هم جدا نیفتد بلکه یکدست باشد و لعاب بدهد.

در این مرحله رب، نمک، فلفل و آبغوره ی سوپ جو را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواه شما به دست آید.

سوپ جوی بسیار خوشمزه و پرخاصیت شما آماده است. این سوپ جو، قرمز رنگ است و تقریبا تمامی افراد و به خصوص کودکان این سوپ جو خوشمزه را می پسندند.


راز و رمزهای طرز تهیه سوپ جو:

سوپ جو ,طرز تهیه سوپ جو ,روش تهیه سوپ جو ,طرز پخت سوپ جو ,آموزش پخت سوپ جو ,مواد لازم برای سوپ جو ,سوپ جو خوشمزه ,دستور پخت سوپ جو ,زمان پخت سوپ جو ,انواع سوپ,طرز تهیه سوپ شیر,سوپ جو با شیر,طرز تهیه سوپ جو با شیر,روش تهیه سوپ جو با شیر,طرز پخت سوپ جو با شیر,آموزش پخت سوپ جو با شیر,مواد لازم برای سوپ جو با شیر,سوپ جو با شیر خوشمزه,دستور پخت سوپ جو با شیر,زمان پخت سوپ جو با شیر,معرفی, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, طرز تهیه سوپ جو با شیر, سوپ جو و گوشت گاو, طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو, مواد اولیه سوپ جو و گوشت گاو, مواد لازم سوپ جو و گوشت گاو, دستور پخت سوپ جو و گوشت گاو, یک سوپ راحت و خوشمزه, آموزش انواع سوپ,طرز تهیه انواع سوپ,سوپ جو با سس سفید,آموزش تهیه سوپ جو +انواع سوپ جو

جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ جو بریزید

 
* سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌ تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌ رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب‌ تر است.

* برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.

* برای پخت سوپ جو با شیر باید حتما شیر را گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ جو بریزید شیر می‌ برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ جو برابر باشد دیگر سوپ جو بریده و اصطلاحاً (بره بره) نمی‌شود.

* برای غلیظ شدن سوپ جو می‌توانید 2 قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.

* از قرص عصاره‌ی مرغ نیز می‌توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.

*اگر میخواهید سوپ جو با خامه داشته باشید بهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.

* جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ جو بریزید.

* هویج نگینی خرد شده برای سوپ جو مناسب‌تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می‌دارد و زیباتر است.

* چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.

* برای نگهداری جو پخته می‌توانید آن را در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ جو زمان کمتری بگیرد.


آشنایی با انواع سوپ جو:

سوپ جو ,طرز تهیه سوپ جو ,روش تهیه سوپ جو ,طرز پخت سوپ جو ,آموزش پخت سوپ جو ,مواد لازم برای سوپ جو ,سوپ جو خوشمزه ,دستور پخت سوپ جو ,زمان پخت سوپ جو ,انواع سوپ,طرز تهیه سوپ شیر,سوپ جو با شیر,طرز تهیه سوپ جو با شیر,روش تهیه سوپ جو با شیر,طرز پخت سوپ جو با شیر,آموزش پخت سوپ جو با شیر,مواد لازم برای سوپ جو با شیر,سوپ جو با شیر خوشمزه,دستور پخت سوپ جو با شیر,زمان پخت سوپ جو با شیر,معرفی, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, طرز تهیه سوپ جو با شیر, سوپ جو و گوشت گاو, طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو, مواد اولیه سوپ جو و گوشت گاو, مواد لازم سوپ جو و گوشت گاو, دستور پخت سوپ جو و گوشت گاو, یک سوپ راحت و خوشمزه, آموزش انواع سوپ,طرز تهیه انواع سوپ,سوپ جو با سس سفید,آموزش تهیه سوپ جو +انواع سوپ جو سوپ جو را میتوان همراه با تره فرنگی، خامه و زرده تخم مرغ تهیه کرد

 
1- سوپ جو با گوشت سر گنجشکی (قلقلی) همراه با مخلوط شیر، جعفری و گشنیز

2- یکی از روش های پخت سوپ جو با گوشت سرگنجشکی یا رب گوجه فرنگی و مقداری برگ چغندر ریز شده است

3ـ تهیه سوپ جو با آب مرغ یا گوشت و چغندر و هویج نگینی خرد شده و کمی جعفری

4- پخت سوپ جو همراه با لوبیا سبز ریز شده، هویج نگینی خرد شده و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده

5- سوپ جو را میتوان همراه با تره فرنگی، خامه و زرده تخم مرغ تهیه کرد

6- جو همراه با عدس، رب گوجه فرنگی، هویج نگینی خرد شده و آب مرغ کم چربی یا بدون چربی برای تهیه سوپ جو مناسب است

7- جو و لوبیا چیتی که از قبل خیس کرده، جوشانیده و آب آن را دور ریخته‌اید اصطلاحاً (لوبیا چیتی سفید شده) همراه با هویج و آب گوشت یک سوپ جو عالی تهیه نمود.

8- پخت سوپ جو با کرفس و هویج نگینی خرد شده و ماست چکیده

 

منابع :

yadbegir.com
akairan.com


پیامک تبلیغاتی

تبلیغات متنی


تعداد بازديد : 785
اطلاعات بیشتر

بخش نظرات این مطلب

کد امنیتی رفرش